Gran èxit en el VI Concurs Odissea

Written by Published on AMPA

De dilluns 6 a dijous 9 de febrer de 2017 ha tingut lloc el VI Concurs Odissea de cultura clàssica, en el qual han participat 1023 alumnes de Catalunya i 4344 de tota Espanya.

Com ja és habitual els alumnes de llatí i grec de l’institut Gallecs han participat plens d’entusiasme i ganes d’aprendre. I els resultats, un cop més, han estat excel·lents. Dels 80 alumnes del centre que participaven en 28 grups, tres d’ells, NIMFES (1r BTX), LAS LORES (Ian García, Míriam Cáliz i Mònica Jovani de 4t ESO) i LAS TRES GRACIAS (Yasmin Bouzeghda, Souad el Moumni i Laura Martínez de 1r BTX) han obtingut la màxima puntuació, 77 punts, fet que les classifica en la primera posició. Molt de prop les han seguit PUELLAE (Mercè Borràs, Clara Núñez i Inma Cortés de 1r BTX).

i

 

El proper dia 15 de febrer, de 17 a 20 hores, tindrà lloc la jornada de desempat entre els set centres que han obtingut la primera posició. De cadascun dels centres només pot participar un grup, i del nostre ho farà les NIMFES, format per Laura García, Carla Chaves i María Utrilla de 1r BTX.

Els desitgem molta sort en la seva lluita per aconseguir ser les campiones de Catalunya en cultura clàssica i felicitem tots els alumnes del Gallecs participants en el concurs per les seves ganes i entusiasme i els animem a millorar els resultats en les properes edicions.

More Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *