Visita al Parlament de Catalunya

Written by Published on Activitats

El passat 17 de febrer els alumnes de 1r de Gestió Administerativa vam anar al Parlament de Catalunya.

Aquesta sortida està emmarcada dins de la UF3 del MP d’empresa. i Ad.on hem estat estudiant com funciona l’Adminstració Pública de l’Estat (Ajuntaments, Generalitat, etc).

Al parlament ens van fer una visita guiada on d’una banda ens van explicar el que hem estat treballant a classe (divisió de poders: executiu, legislatiu i judicial, com funciona el Parlament i quines característiques té, etc) i de l’altra el marc històric de l’edifici i els usos que ha tingut al llarg del temps (que estan molt relacionats amb la història de Catalunya).

En ha quedat pendent preparar un bon discurs per explicar els nostres problemes i les nostres inquietuds al dirigents del nostre país. Bé, potser a la propera podem parlar des de la tarima d’oradors…. Potser en un futur pròxim tenim l’oportunitat de fer-ho !!!

 

More Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *