Proves Cangur 2017

Written by Published on Actualitat

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és una activitat organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els enunciats els prepara l’associació Le Kangourou sans frontières en una reunió internacional que aquest any es va celebrar a Göteborg (Suècia) durant el mes d’octubre de 2015.  La novetat d’aqueta edició ha estat la participació a la prova per primera vegada dels nivells de 1r i 2n d’ESO.

Aquest any, per tant, el dia 16 de març els participants i les participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món van intentar resoldre en una hora i quart els mateixos problemes matemàtics.

L’INS GALLECS, per cinquè any consecutiu, ha estat una de les seus de la prova Cangur amb la participació de 133 nois i noies. Del nostre centre la van realitzar 109 alumnes- 24 de 1r ESO, 20 de 2n ESO, 13 de 3r ESO, 34 de 4t ESO, 13 de 1r de Batxillerat  i 5 de 2n de Batxillerat-, 4 de l’Escola Lestonnac  i 20 de l’Escola Sant Gervasi.

Restem a l’espera dels resultats el 18 d’abril i des del departament de Matemàtiques volem agrair a tots i a totes la vostra participació. Us esperem l’any vinent!.

Fins aviat!.

More Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *