Korfbal a l’Ins Gallecs

Written by Published on AMPA

INS Gallecs Subcampió de categoria Cadet (3r i 4t ESO) i Campió de categoria Infantil (2n ESO).

El nostre institut, com en els tres cursos anteriors, va participar en el KINS (competició inter instituts de Korfbal)  amb 6 equips (84 alumnes en total) i dirigits per alumnes de Batxillerat.

Els quatre equips cadets  (dos de quart i dos de tercer d’ESO) van participar el passat 10 d’abril a la competició del Vallès Oriental que es va celebrar a La Garriga i un d’ells (4t ESO)  va arribar a la final amb l’INS Blancafort, quedant finalment subcampió.

El 12 d’abril va ser el torn dels dos equips infantils (2n ESO) a Vilanova del Vallès. Els dos van tenir una bona actuació i un d’ells va arribar a la final i va proclamar-se campió del Vallès Oriental guanyant a l’INS Vilanova del Vallès. Com a campió del Vallès Oriental l’INS Gallecs es va guanyar el dret a participar en la final de Catalunya que es va celebrar en el Pavelló de la Mar Bella (Barcelona).

A aquesta cita es presentaven el 10 campions de cada delegació amb la qual cosa cada partit va ser una final. En canvi,  l’INS Gallecs va anar guanyant partits fins arribar a la gran final com a primer del seu grup contra l’INS Albèriz (campió de la BCN Nord).. La final va estar molt igualada encara que va perdre per 2 a 4.

Però el nostre equip encara va tenir un altra alegria ja que una de les seves jugadores (Anna Sesma) va ser nombrada millor jugadora del torneig.

En aquest curs s’han inscrit més de 100 equips a tota Catalunya  i per primer cop un equip infantil va arribar a una Fase Final (en el curs 2014/15 un dels equips cadets va quedar també subcampió de Catalunya) . Encara que el resultat va ser extraordinari, per damunt de tot volem destacar la gran participació, implicació i esportivitat que van demostrat tots els equips del nostre centre així com el caràcter integrador i coeducatiu d’aquest esport.

More Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *