Comments are off for this post.

Campanya recollida de Mòbils

Written by Published on Actualitat

Per tercer curs consecutiu, des del departament de ciències hem engegat una iniciativa de col·laboració amb Intermon Oxfam, que alhora està suportada a nivell logístic per una empresa de valoració de mòbils. En resum, l’empresa recull els mòbils, els valora, i dóna els beneficis a Intermón Oxfam sempre i quan sigui una campanya que col·labora amb aquesta entitat, com ho serà la que durem a terme al nostre institut . En cas que els mòbils tinguin escàs valor es venen a empreses de reciclatge per a que els beneficis vagin a Intermón Oxfam. Teniu la informació de la campanya i de com i qui processa els aparells aquí:

https://www.oxfamintermon.org/ca/que-pots-fer-tu/donatius-socis/mobil-recicla

illustrationEditada_cast

Per a dinamitzar-ho hem ubicat una caixa on desar els aparells a la sala de professorat i una altra al nostre departament, així que tothom qui vulgui donar el seu mòbil en desús podrà adreçar-se a qualsevol dels dos llocs. Convidem a tota la comunitat educativa a col·laborar.

Per a més informació i videos sobre l’extracció de mineral coltan i els problemes que se’n deriven podeu consultar www.cienciesinsgallecs.wordpress.com . Moltes gràcies!

More Posts

Comments are closed.