Comments are off for this post.

14è Premi Argo per a Cicles de FP

Written by Published on Activitats

INSTITUT GALLECS SELECCIONAT AL 14è PREMI ARGÓ (UAB)

Nerea Bernal Florido, Xènia Camuñez Mercado, Rubén Cárdenas Mena, Gemma Codina Balagué i Carla Domènech Aguilera, cinc alumnes del cicle formatiu d’Educació Infantil de l’Institut Gallecs han estat guardonats a la 14a edició del Premi Argó 2017 per a Projectes de Cicles formatius de grau superior.

Projecte:   “AMB 5 SENTITS. Sentir i descubrir és créixer. Estimulació primerenca per a infants hospitalitzats de 0 a 6 anys”.

El proper 19 d’octubre a les 17:30, a la sala de Juntes del Rectorat de la UAB,  es farà l’anunci dels premis i mencions.

Felicitats i molta sort!

La Universitat Autònoma de Barcelona  (UAB) convoca el 14è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

més informació a: http://www.uab.cat/argo/

More Posts

Comments are closed.