Comments are off for this post.

III Congrés Nacional de FOL

Written by Published on Actualitat

Els dies 10 i 11 de novembre de 2017 es va celebrar a Barcelona el III Congrés Nacional de FOL. L’objectiu d’aquest esdeveniment és el d’establir relacions de cooperació entre els centres de formació i instituts per conèixer i millorar els diferents mètodes i processos que es fan servir  amb l’alumnat de Formació Professional, a través dels mòduls transversals de FOL (Formació i Orientació Laboral) i EIE (Empresa i Iniciativa Emprenedora).

L’Institut Gallecs va presentar una comunicació titulada “Dos Mòduls, un projecte” dins de l’eix temàtic de l’emprenedoria. La presentació va estar dirigida per la Maria José Loscos del Departament de FOL i la Montse Gómez del Departament de Serveis socioculturals i a la comunitat del nostre centre.

https://congresofol.wordpress.com/presentacion/cfol2017/

https://congresofol.wordpress.com/comunicacions-bcn-enlaces/

congres fol

More Posts

Comments are closed.