Comments are off for this post.

A l’Ins Gallecs reutilitzem !!

Written by Published on Activitats

Durant els mesos de novembre, desembre i gener els alumnes del Servei Comunitari de l’Institut Gallecs han estat monitoritzant el projecte Givebox situat al centre cívic Can Borrell, iniciativa sortida de la setmana de la prevenció de residus de l’Ajuntament de Mollet.

Aquest prestatge fet amb palets ubicat a l’entrada del centre cívic de Can Borrell és un Give Box. O el que és el mateix: un racó per intercanviar objectes i deixar de generar residus. Aquest projecte ja es fa arreu d’Europa i va arribar a Mollet com una activitat més a la setmana de la prevenció de residus. Els encarregats de dinamitzar aquest racó són els alumnes de l’institut gallecs que fan l’assignatura de serveis comunitaris.

L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar a la ciutadania de la importància de reutilitzar objectes per evitar la generació de residus.

Si algú vol participar de la give box, només ha d’anar al centre cívic de can borrell, i portar l’objecte que ja no necessiti. El podrà canviar per qualsevol que tingui un valor similar.

Nova iniciativa a l’IES Gallecs per reutilitzar objectes

 

More Posts

Comments are closed.