Comments are off for this post.

Sortida a l’Ecoparc de Moncada

Written by Published on Activitats

El 15 de desembre l’alumnat de 4t B, en el marc del Servei Comunitari,  i de 2n de batxillerat de Ciències de la Terra i Medi Ambient, van visitar l’Ecoparc de Montcada en una visita guiada per tècnics de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona).

En aquesta visita van poder aprendre i observar els diferents processos a que és sotmesa cadascuna de les fraccions de residus que tracten (orgànica, envasos i rebuig) i com es poden aprofitar, ja sigui en l’obtenció de compost o reciclant.

També van ser informats de com es tracten les altres fraccions de residus, i de la gran quantitat de residus que després de tots els tractaments, no podem processar de manera aprofitable (80% del rebuig aproximadament).

Va ser una visita molt important per prendre consciència de que la vida dels residus no acaba quan els llencem a la brossa, i que tant la reducció com la correcta separació i reciclatge són fonamentals, i en alguns casos, una assignatura pendent en l’àmbit domèstic.

 

 

More Posts

Comments are closed.