Comments are off for this post.

Visita al Parlament de Catalunya

Written by Published on Activitats
Aquest divendres dia 9 de febrer els alumnes de 1r de CFGM de Gestió Administrativa han anat al Parlament de Catalunya. Aquesta sortida està emmarcada dins de la UF3 del MP d’Empresa. i Administracions, on hem estat estudiant com funciona l’Ad. Pública de l’Estat (és a dir, els ajuntaments, la Generalitat i el Gobierno de España)
Aquest any hem tingut la sort de coincidir amb el President del Parlament de Catalunya, el M. H. Sr. Roger Torrent, que ha accedit a fer-se fotos amb nosaltres.
Una vegada dins del Parlament ens han fet una visita guiada on d’una banda ens han explicat el que hem estat treballant a classe (divisió de poders: executiu, legislatiu i judicial, com funciona el Parlament i quines característiques té, etc) i de l’altra el marc històric de l’edifici i els usos que ha tingut al llarg del temps (que estan molt relacionats amb la història de Catalunya).

More Posts

Comments are closed.