Comments are off for this post.

Odissea XVIII encara segueix !!

Written by Published on Activitats

Un any més els alumnes de clàssiques de l’Institut Gallecs han participat en en VII Concurs Odissea de cultura clàssica, en el qual han participat 1132 alumnes de Catalunya i 4585 de tota Espanya, i que enguany versava sobre el món dels morts.

els resultats, un cop més, han estat excel·lents. Dels 75 alumnes del centre que participaven en 27 grups, un d’ells, POLIMAQUEROPLAGIDA, format per Yasmin Bouzeghda, David Pérez i Marc Margarit de 2n BTX, s’ha classificat per a la fase de desempat de Catalunya, que tindrà lloc el proper dia 21 de febrer a les 17h.

A més, els grups  Ὁ ΚΑΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ (Blanca Lasobras, Judit Martínez i Lucía Gimeno de 4t ESO) i LAS LORES (Zaira Chacón, Míriam Cáliz i Mònica Jovani de 1r BTX) han quedat en molt bones posicions.

Felicitem tots els navegants que han fet la travessia amb ganes i il·lusió i, al final, n’han sortit més savis i desitgem molta sort a POLIMAQUEROPLAGIDA en la seva lluita per aconseguir ser campions de Catalunya en cultura clàssica.

 

More Posts

Comments are closed.