Comments are off for this post.

2n premi en el VII Concurs Odissea

Written by Published on Activitats

Dimecres 21 de febrer de 2018, a les 17 hores, la Yasmin Bouzeghda, el David Pérez i el Marc Margarit, de 2n de batxillerat, després de tres dies intensos d’exàmens trimestrals, van participar en el desempat de Catalunya del concurs Odissea, que es va celebrar a l’Institut Celestí Bellera de Granollers.

Enguany participaven en aquesta final 13 grups de diferents llocs de Catalunya, a més de 26 de tota Espanya. El primer classificat de cada comunitat disputarà la final estatal el proper dia 1 de març.

El grup POLIMAQUEROPLAGIDA de l’Institut Gallecs, s’ha quedat a dos punts de la final per no saber trobar la relació del pelegrinatge de les ànimes amb la transmigració. I això que el professor de filosofia, Miquel Gil, els ho havia explicat molt i molt bé.


Els felicitem de tot cor, perquè estem molt orgullosos de la feina que han fet i l’esperit de superació i millora i de l’esforç en cercar l’excel·lència que han fet, tant ells com molts altres dels seus companys que per petites errades no han arribat tant lluny.

També felicitem el grup guanyador, NON PLUS ULTRA, de l’Escola Mireia Centre d’Estudis de Montgat i els desitgem molta sort en la final.

More Posts

Comments are closed.