Comments are off for this post.

Certamen Ciceronianum 2018

Written by Published on Actualitat

Marc Margarit Macizo, guanyador de la fase catalana del Certamen Ciceronianum 2018

L’alumne de 2n de Batxillerat Humanístic de l’institut Gallecs, Marc Margarit Macizo ha resultat guanyador de Catalunya del certamen de traducció llatina, Certamen Ciceronianum, organitzat per la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics.

Aquest certamen consisteix en realitzar la traducció d’un fragment d’una obra del famós orador romà Ciceró. Aquest text es tria d’una selecció que s’anuncia al setembre i que els alumnes poden preparar. Complementa l’exercici de traducció una sèrie de preguntes relacionades amb el text.

Enguany de l’institut Gallecs s’hi han presentat set alumnes, el Marc, la Laura García, la Clara Núñez, la Mercè Borràs, la Yasmin Bouzeghda, la Souad El Moumni i la Maria Utrilla, alumnes que des del mes d’octubre han treballat voluntàriament els textos de Ciceró, ja que traduir Ciceró és força complicat i la dificultat correspon, més que al nivell de 2n de batxillerat, al de 2n de Filologia clàssica.

L’ENHORABONA!

More Posts

Comments are closed.