Comments are off for this post.

Marc Margarit recull el premi del Certamen Ciceronianum

Written by Published on Actualitat

Dimecres 23 de maig va tenir lloc l’acte de lliurament de premis dels participants del Certamen Ciceronianum, del premi Parnàs i del premis Hèracles al millor treball de recerca de temàtica clàssica, convocats tots ells per la Secció catalana de la Societat d’Estudis Clàssics.

Marc Margarit Macizo va recollir el seu premi consistent en un llibre i 150 euros, acompanyat per la seva professora de llatí i grec, Laura Lucas, i per dues de les companyes que també havien participat en el certamen.

Tots ells van recollir el diploma acreditatiu de la seva participació en els certàmens.

Els felicitem novament pels seus èxits.

Enhorabona!

More Posts

Comments are closed.