Comments are off for this post.

Guardonats al 15è Premi Argó a projectes de cicles formatius de grau superior

Written by Published on Inici

El passat dimarts dia 6 de novembre a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona es va lliurar el 15è Premi Argó a projectes de cicles formatius de grau superior. El nostre centre va ser guardonat amb un premi honorífic. El treball premiat es titula

Projecte d’educació infantil: Servei d’assessorament educatiu, CEIBA. Aquest projecte va ser elaborat per l ‘alumnat de Grau Superior d’Educació Infantil: Sara Miret Sancho, Natàlia Moreno Moratona, Ivan Pérez Sielva, Meritxell Tesifón Abril, i Anna Vila Leal.

Felicitem a l’alumnat premiat per la tasca realitzada, i els animem a continuar treballant amb rigorositat i dedicació com fins ara. Moltes felicitats!”

More Posts

Comments are closed.